Blogger İçin Flat Sosyal Medya Butonları

Blogger için Flat Design'a sahip mobil uyumlu sosyal medya butonları widgeti.

Blogger İçin Flat Sosyal Medya Butonları

Blogger İçin Flat Sosyal Medya Butonları - Bir Blogger sahibiyseniz sosyal medya hesapları vazgeçilmezdir. Örnek verecek olursam Blogger üzerinden paylaştığınız  yazıları sosyal medyalarda paylaşabilirsiniz. Ziyaretçilerinizin sosyal medya üzerinden sizleri takip etmesi için de sosyal medya butonları eklemelisiniz. 

Tabi bu sosyal medya butonlarının göze hitap eden bir şekilde olması + bir özelliktir. Daha çok takipçi demek diyebilirim. Google amcadan bu konu ile ilgili ufak bir arama yaptığınız zaman ilkel görüntülü sosyal medya butonlarına erişirsiniz. Görsellik açısından iyi bir sosyal medya butonları bulmak bir hayli zor diyebilirim. 

Fakat yabancı bir blog üzerinden elde ettiğim bu butonlar gerçekten de göze hitap eden ve görsellik açısından da çok iyi butonlardır. Siz de bu butonları yukarıda vermiş olduğum görselden veya blogumun sağ tarafından görerek beğendiyseniz, yazacağım adımları takip ederek elde edebilirsiniz. Lafı çok fazla uzatmadan yapmanız gerekenlere geçiyorum. Biraz ayrıntılı anlatacağım, yapabilesiniz diye :)

  • Blogger ana sayfasına giderek butonları eklemek istediğiniz bloga tıklayınız.
  • Daha sonra sol taraftaki menüden Şablon > HTML'yi Düzenle seçeneklerine tıklayınız.
  • Ekrana gelen kodlara bir kez tıkladıktan sonra Ctrl+F tuşarına tıklayarak arama yerine ]]></b:skin> kodunu  yazıp Enter tuşuna tıklayınız.
  • Aşağıdaki vermiş olduğum CSS Kodunu ]]></b:skin> kodunun bir üst satırına yapıştırınız.

CSS Kodu

.widget_social_apps{margin-left:-.5%;margin-right:-.5%}.widget_social_apps:before,.widget_social_apps:after{content:&quot; &quot;;display:table}.widget_social_apps:after{clear:both}.widget_social_apps .app_social{margin:0 .5% .5%;width:24%;float:left;text-align:center;background-color:#111;-webkit-transition:all .2s;-moz-transition:all .2s;-o-transition:all .2s;transition:all .2s}.widget_social_apps .app_social.facebook{background-color:#3e64ad}.widget_social_apps .app_social.twitter{background-color:#58ccff}.widget_social_apps .app_social.pinterest{background-color:#de010d}.widget_social_apps .app_social.instagram{background-color:#125688}.widget_social_apps .app_social.google{background-color:#dd4b39}.widget_social_apps .app_social.linkedin{background-color:#007bb6}.widget_social_apps .app_social.flickr{background-color:#ff0084}.widget_social_apps .app_social.vine{background-color:#00bf8f}.widget_social_apps .app_social:hover{background-color:#111}.widget_social_apps .app_social a{display:block;color:#fff;padding:15px 5px}.widget_social_apps .app_social span{display:block}.widget_social_apps .app_social span.app_icon i{font-size:24px;margin-bottom:5px}.widget_social_apps .app_social span.app_count{font-weight:700;line-height:16px}.widget_social_apps .app_social span.app_type{font-size:14px;line-height:16px}

  • Yukarıdaki CSS Kodunu başarılı bir şekilde yapıştırdıktan sonra Şablonu kaydet seçeneğine tıklayınız.
  • Daha sonra sol taraftaki menüden Yerleşim seçeneğine tıklayınız. 
  • İstediğiniz yerden Gadget Ekle yazısına tıkladıktan sonra HTML/JavaScript seçeneğine tıklayınız. 
  • Başlık olarak dilediğinizi yazdıktan sonra hemen aşağısındaki boş alana aşağıda vermiş olduğum HTML Kodunu yapıştırıp Kaydet düğmesine tıklayınız.

HTML Kodu 

<div class="widget_social_apps"><div class="app_social facebook"><a href="https://www.facebook.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-facebook"></i></span><span class="app_count">7845</span> <span class="app_type">Takipçi</span> </a></div><div class="app_social twitter"><a href="https://www.twitter.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-twitter"></i></span><span class="app_count">32</span><span class="app_type">Takipçi</span></a></div><div class="app_social pinterest"><a href="https://www.pinterest.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-pinterest"></i></span><span class="app_count">4774</span> <span class="app_type">Takipçi</span> </a></div><div class="app_social instagram"><a href="https://www.instagram.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-instagram"></i></span><span class="app_count">65684</span> <span class="app_type">Takipçi</span> </a></div><div class="app_social google"><a href="https://www.google.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-google-plus"></i></span><span class="app_count">65684</span> <span class="app_type">Takipçi</span> </a></div><div class="app_social linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-linkedin"></i></span><span class="app_count">65684</span> <span class="app_type">Takipçi</span> </a></div><div class="app_social flickr"><a href="https://www.flickr.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-flickr"></i></span><span class="app_count">44</span><span class="app_type">Takipçi</span></a></div><div class="app_social vine"><a href="https://www.vine.com/" target="_blank"><span class="app_icon"><i class="fa fa-vine"></i></span> <span class="app_count">574</span> <span class="app_type">Takipçi</span> </a></div></div>
ÖNEMLİ: Eğer blogunuzda tüm işlemleri yaptığınız halde sosyal medya butonları gözükmüyor ise <link href='//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.4.0/css/font-awesome.min.css' rel='stylesheet'/> kodunu </head> kodunun bir üst satırına yapıştırdıktan sonra kaydediniz.
Böylece blogunuz bu güzel sosyal medya butonlarına sahip olacaktır. Yapamadığınız durumlarda ve sorularınız olduğunda yorum yapmaktan çekinmeyiniz. 

NOT: HTML Kodu içerisindeki kalın gösterdiğim; Takipçi yazısı, takipçi sayısı ve sosyal medya adreslerini kendinize göre değiştirebilirsiniz.

Yorumlar

Blogger: 25
  1. Her bloggerı ilgilendiren faydalı bir paylaşım olmuş. Bilgi için teşekkürler. Bir de blog içeriklerinin sosyal medyada ne kadar paylaşıldığını gösteren butonlar varsa onları da paylaşabilirsen sevinirim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda paylaşacağım. Şunu belirteyim, bu bir hayli uğraştırıcı olacaktır.

      Sil
  2. Semih bey merhaba,
    Güzel bir paylaşım olmuş. Lakin dediğiniz gibi yaptı. Görsel olarak bir türlü yapamadım. Ben bu işleri nedense bir türlü yapamıyorum.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Semih bey merhaba,
    Kodları yazıyorum kodlar çıkıyor. Sosyal hesaplarım çıkmıyor. Anlamadım gitti. Teşekkür ederim ilginiz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, blogunuzun soldaki menüsünden şablon ve daha sonra html yi düzenle seçeneklerine tıklayın. Kodlar gelecektir ve bu kodların bulunduğu alana bir kez tıklayın ve klavyenizden Ctrl+F tuşuna basın. Gelen arama yerine ]]> yazıp enter tuşuna tıklayın. Daha sonra ise kodun bir satır üzerine ilk vermiş olduğum css kodunu yapıştırın. Daha sonra şablonu kaydet seçeneğine tıklayıp soldaki menüden yerleşime tıklayın. Herhangi bir yerdeki Gadget ekle seçeneğine tıklayıp ikinci vermiş olduğum Html kodunu yapıştırınız. Kaydettikten sonra başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz.

      Sil
  4. Blogunuzdaki kodlar yok onlar gözükmüyor ne oldu anlamadım. Yapmaya çalıştım dedikleriniz bu sefer kodlarınız yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kodlar var fakat temayı değiştirdiğimden yok gibi gözüküyor. Beyaz renkli yazı kullandığımdan, gün içerisinde düzelteceğim.

      Sil
  5. Teşekkür ederim. Umarım bu sefer başka bir sıkıntı çıkmadan gerçekleştirebilirim.:)

    YanıtlaSil
  6. Yukarıdaki yazılanların hepsini yaptım. Blogumda bu şekilde çıkıyor.ER Sosyal Hesaplar
    7845 Takipçi
    32Takipçi
    4774 Takipçi
    65684 Takipçi
    65684 Takipçi
    65684 Takipçi
    44Takipçi
    574 Takipçi

    YanıtlaSil
  7. Yanlış kod mu girmişim
    şimdi bir daha deneyim mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazı içerisine ÖNEMLİ: diye bir bölüm ekledim. Son olarak onuda uygular mısınız?

      Sil
  8. ÖNEMLİ: kodunun bir üst satırına yapıştırdıktan sonra kaydediniz.
    Bu işlemleri de yaptım bu sefer önünde logolar çıkıyor sayılar yine duruyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahminimce CSS kodunu doğru yere yapıştıramadınız. En iyi ben video halinde yapılışını gösteririm. Takipte kalın.

      Sil
  9. Merhaba semih bey bana yardımcı olurmusunuz? Ben yeni bir blog açtım ama url almayı yapamadım bir türlü. Sanırım url olmadan yayınladıklarım arama motorlarında görünmüyor. Nasıl url alabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım siz domainden bahsediyorsunuz. Fakat içeriğinizin arama motorlarında görünmesi domain ile alakalı değildir. Arama motorlarında gözükmesi için tek yapmanız gereken sabretmek ve düzenli olarak özgün yazılar paylaşmaktır.

      Sil
    2. İlginiz için teşekkür ederim. Domain ne demek pek bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum kusuruma bakmayın. Herhangi bir siteye giriş yapmak istediğimde url yi soruyor blog adresimi yazınca geçersiz diyor. Kısaca bunun nasıl yapıldığını bilemiyorum. Bunun için ne yapmalıyım?

      Sil
    3. Tabiki de istediğiniz ve kafanıza takılan bütün soruları ister mail olarak isterseniz de, http://semihkececioglu.blogspot.com.tr/2016/01/soru-cevap-blogger-sorunlari.html linkine giderek sorabilirsiniz.

      Sil
  10. Semih bey merhaba dediğiniz gibi belki kodları yapamamış olabilirim. Başka şekilde yaptım yinede teşşekkür ederim. Yüreğinize sağlık hoş çakalın.

    YanıtlaSil
  11. Benimki oldu fakat hepsi kutu kutu görünüyor sizinki gibi görünmesini istiyorum kod farklı mı sizin kullandığınızın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önceden de dediğim gibi benim kullandığım temaya has bir widget. Fakat bir benzerini sizin için buldum. Hatta daha iyisi diyebilirim. İsterseniz bir bakın.
      http://blogtecrubem.blogspot.com/2018/02/blogger-sosyal-medya-butonlari-eklentisi.html

      Sil
    2. Sizin kadar ilgilenen hicbir blog yok inanin bana cok yardimci oldunuz cok cok tesekkur ederim tüm içtenliğimle söylüyorum 😊

      Sil
  12. Smm paneller sosyal medya hesaplarınızın daha popüler hale gelmesini sağlar

    eniyipanel.com

    YanıtlaSil

Ad

1. Cilt,1,100,1,1080P,1,11.22.63,1,12 Kızgın Adam,1,2018,1,4. Sezon,1,44. Çocuk,1,A Thousand Kisses Deep,1,Aksiyon Filmleri,3,Alcatraz'dan Kaçış,1,Alexa,2,Amelie,1,Analiz,1,Android,14,Android Haberleri,1,Android İpuçları,2,Android Uygulamaları,10,Animasyonlu İndirme Butonu,1,Anket,1,Antonio Banderas,1,Antremanlarla Matematik,1,Apk,2,Apk İndir,2,Arama Açıklaması,1,Arama Motorları,1,Araştırma,1,Arı,1,Ayrton Senna,1,Bana Dair,76,Base,1,Başarı,1,Başlık Efekt,1,Blog,2,Blog Keşif Etkinliği,1,Blog Nasıl Açılır?,1,Blogger,58,Blogger Eklentileri,18,Blogger Eklentisi,1,blogger haberleri,1,Blogger İpuçları,18,Blogger İstatistikler Widget'ı,1,Blogger Nedir,1,Blogger Sayfa Kaydırma Efekti,1,Blogger Sorunları,1,Blogger Tavsiyeleri,1,Blogger Temaları,6,Blogger Widget'ları,7,Blogger Yedekleme,1,Boks,1,Buton,2,camera,1,Can Dostum,1,Checker Gmail,1,Child 44,1,Chroma Keyboard,1,Cillian Murphy,1,Clev Note,1,CSS,2,Deadpool,1,Deadpool İndir,1,Diğer Kategoriler,10,Dinlediklerim,5,Dives İkon,1,Dizi,1,Dizi Replikleri,1,Drama Filmleri,3,Drop Caps,1,Duvar Kağıtları,1,Düşünce,1,Editörün Seçtikleri,4,Eklenti,2,Elementary,1,Etkileşim,1,Etkinlik,1,exi2.net,1,Fabrizio De André,1,Facebook,1,Film,6,Film İncelemesi,1,Film Puanlama,1,Film Replikleri,2,Filmler,6,First Character,1,First Letter,1,Flat İcon,1,Font,1,Forever,1,Formula 1,1,Forrest Gump,2,Frank Sinatra,1,Fringe,3,Galeri,5,Gary Oldman,1,Geçmişin Gölgesinde,2,Gerilim Filmleri,2,GetSiteControl,2,Google,2,Google Chrome,2,Google Fonts,1,Google Friend Connect,1,Google Plus,1,Google+,1,Google+ Toplulukları,1,Görsel,2,Guadalupe Pineda,1,Hayal Gücü Yüksek Sorular,1,Hayat ve Düşünce,1,Historia De Un Amor,1,HTML,2,Hugh Jackman,1,Instagram,1,Intoucheables,1,İcon,1,İkon Paketleri,1,İndex,1,İndir,4,İndirme Butonu,1,İnfografik,1,İstatistikler,1,İzlediklerim,20,Kalıcı Bağlantı,1,Kaliteli Blogger Eklentileri,1,Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı,1,Kim Bu Semih,1,Kimdir,1,Kingsman: Gizli Servis,1,Kişisel Blog,9,Kişisel Yazılar,43,Kitap,1,Kullandıklarım,5,Launcher,1,Leonard Cohen,1,Logan,1,Logo Efekt,1,Lost in Translation,1,Material,2,Material Design,3,MeloCloud+ Music Player,1,Meta Açıklaması,1,Mijia Quartz Watch,1,Mim,10,Minimal Design,1,Mobil,2,Mobil Uyumlu Blogger Temaları,1,Muhammad Ali,1,Muhammad Ali Sözleri,1,Muhammad Ali'nin Hayatı,1,Müzik,7,Müzisyen,1,Nah Neh Nah,1,Nasıl Yapılır,5,Nasıl Yapılır?,3,Nedir,3,OGInstagram,1,Okuduklarım,2,Osmia Avosetta,1,Önemi,1,Öp Evlen Uçurumdan At,1,Özel Başlık Etiketleri,1,Paris'te Gece Yarısı,1,Paylaşım,1,PC,2,PC Uygulamaları,1,Peaky Blinders,2,Peppino Gagliardi,1,Pocket,1,Popüler Yayınlar,1,Radiogram,1,Radyo,1,Renato Carosone,1,Replikler,2,Repo Men,1,Resim ve Video,1,Resimli İndirme Butonu,1,Responsive,2,Robots txt,1,Rodrigo Amarante,1,Romantik Filmler,1,Root,2,Satın Aldıklarım,1,Schindler'in Listesi,2,Scroll Smooth,1,SEO,3,SEO Ayarları,1,Shareaholic,1,Shareit,2,Sherlock,3,Sherlock Holmes,1,Sıralama,1,Sinema,1,Site Haritası,1,Social Meter,1,Sosyal Medya,2,Soundcloud,1,Sözler,1,Spor,1,Sting,1,Tasarım,1,Tavsiyelerim,1,Teknoloji,1,Tema,1,Template Clue,1,The Blacklist,1,The Mentalist,2,The Mentalist Replikleri,1,The Pianist,1,Tom Hardy,2,Tozlu ve Yıkık Blog,1,True Detective,2,Tuyo,1,TVShow Time,2,Uygulama,1,Ücretsiz İkon,1,Üst Sıralara Çıkmak,1,Vaya Con Dios,1,Video,2,Videolar,1,Website,1,WhatFont,1,Woorank,1,Word Count,1,Wordpress,1,Xiaomi,1,Yabancı Diziler,9,Yabancı Radyo,1,Yardımlaşma,1,Yayın Ayarları,1,Yaz Tatili,1,Yazar Olmak,1,Yazı,2,Yazı Kutusu,1,Yazı Yazmak,1,Yıl Dönümü,1,Yıldız Sıralamalı,1,Yıldızlararası,1,Youtube,1,Ziyaretçi Trafiği,1,
ltr
item
Semih Keçecioğlu - Kişisel Blog: Blogger İçin Flat Sosyal Medya Butonları
Blogger İçin Flat Sosyal Medya Butonları
Blogger için Flat Design'a sahip mobil uyumlu sosyal medya butonları widgeti.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiC9jSlmsLAT8omEsDJpn9gJaQu6_MbF-UmLEOBTfssE8CijOkFODGgK6EQHn2qcc_2Wq0j7GAIGV4KEP1Kf2Id5nn_CQ6BrwKPBcWXKLWRuE2UY0Q1k5SMftPRQ7AQjQRiW2pZWBhYOqg/s1600/Flat+Sosyal+Medya.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiC9jSlmsLAT8omEsDJpn9gJaQu6_MbF-UmLEOBTfssE8CijOkFODGgK6EQHn2qcc_2Wq0j7GAIGV4KEP1Kf2Id5nn_CQ6BrwKPBcWXKLWRuE2UY0Q1k5SMftPRQ7AQjQRiW2pZWBhYOqg/s72-c/Flat+Sosyal+Medya.jpg
Semih Keçecioğlu - Kişisel Blog
https://semihkececioglu.blogspot.com/2016/02/blogger-icin-flat-sosyal-medya-butonlari.html
https://semihkececioglu.blogspot.com/
https://semihkececioglu.blogspot.com/
https://semihkececioglu.blogspot.com/2016/02/blogger-icin-flat-sosyal-medya-butonlari.html
true
3247702708061337910
UTF-8
Tüm yazılar yüklendi. Hiçbir yazı bulunamadı. Tümünü Gör Devamını Oku Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Yazan: Ana Sayfa Sayfalar Yazılar Tümünü Gör BENZER YAZILAR Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar Bulunamadı Geri Ana Sayfa Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisas Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara şimdi 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan uzun bir süre önce Takipçiler Takip Et Premium STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Tüm kodları kopyala Tüm kodları seç Tüm kodlar kopyalandı Çalışmazsa CTRL+C kombinasyonunu kullan Table of Content